“V preteklosti sem imela stalne težave in bolečine v ahilovi tetivi, kar mi je oviralo ukvarjanje s športom in vplivavlo na kakovost življenja. Številne terapije mi niso pomagale. S pomočjo načrtnega treninga in stalnim vodenjem, v zadnjih letih nimam več nobenih težav.”

Urška Majdič

Cilji:

  • oblikovanje telesa
  • sanacija težav z ahilovo tetivo
  • preventiva sedenju
  • dobro kondicijsko stanje

Urškin trening je usmerjen predvsem v odpravo telesnih asmiterij in posledic prekomernega sedenja, kar je ena izmed tegob sodobnega v veliki meri sedečega dela. Opaziti je čedalje več težav že pri mlajši generaciji, ki jim posleg sedenja primankuje kakovostnega gibanja.


Krepitev šibke muskulature na telesu in dodajanje potrebne gibljivosti zakrčenih predelov, hkrati pa pridobiti ustrezno mobilnost celotnega telesa je osnovna usmeritev pri večini težav z bolečinami in lokomotornim sistemom. Ko se je pri Urški vzpostavilo ustrezno ravnovesje, sinergija delovanja celotnega telesa, so težave z ahilovo tetivo izginile.

“Snemanja, javno nastopanje zahtevajo dobro telesno in mentalno pripravljenost. S pomočjo JH pristopa voedna, usmerjanja in svetovanji, mu uspe ohranjati dobro fizično kondicijo in mentalno pripravljenost na vsakodnevne izzive.”

Poleg sanacije poškodbe, je hkrati velik procesa usmerjen v oblikovanje telesa ter pridobivanju dobre kondicijske pripravljenosti.

Prijavite se na e-novice

Kontaktirajte nas

    Rezerviraj termin

    JH LiFE BOOK zagotavlja interdisciplinarni pristop pri doseganju vaših osebnih ciljev. Rezervirajte termin in dogovorili se bomo za osebno srečanje.

    REZERVIRAJ ZDAJ