“Vrhunsko čebelarstvo pomeni predanost svojim čebelam. Osnova za uspešno delo je čimboljše psihofizično stanje. Hvala JH ekipi za odlične priprave.”

Grega

Rezultat:

 • -22 kg
 • izboljšano mišično – maščobno razmerje
 • korekcija telesne drže in telesnih asimetrij
 • brez težav preteči 10 km
 • sanirana težava s komolcem in kolenom
 • izboljšana moč in gibljivost celotneg telesa

 

Transformacija prej – potem

Transformacija, Grega Luzar

Grega Deadlift (video)

 

Grega je eden najuspešnejših slovenskih čebelarjev (www.cebelarstvo-luzar.si). V času intenzivnega dela s čebelami (pomlad, poletje) pomeni to za čebelarja vsakodnevna fizična opravila, fokus med delom, malo časa za urejeno prehrano, slabše spanje, brez časa za lastno vadbo.  Po sezoni potrebujejo dobro regeneracijo. Ko smo tako predani delu in opravilom, ki jih počnemo, pogosto pozabimo nase. Kar se odraža na naših telesih.

 

Čebele pred panjem

 

Grega čas po zaključeni “čebelarski sezoni namen regenarciji in pripravi na naslednjo. Večino časa nameni treningu, urejanju prehrane in terapijam, ki pospešijo in optimizirajo uspeh. Prvotno obdobje treninga je namenjeno regeneraciji telesa, sledi stopnjevanje intenzivnosti (več poudarka na moči) in kondiciji, konča z dodajanjem še več pilates vsebin. Predvsem v začetnem obdobju je velik doprinos manualna terapija za odlično kombinacijo s programiranjem vadbe in hitrejšim napredkom.

Prehrana je običajno ena izmed prvih področij, kjer se kaže odraz našega stanja. Hitro nimamo najboljšega reda, ritma, zmanjkuje časa za dobre obroke in pripravo, posegamo po hitri, pogosto manj kakovostni hrani. Potrebno se je naučiti tega zavedati in narediti ustrezne poteze v iskanje ravnovesja.

 

Vlečenje sani

 

Grega svojo delovno disciplino usmeri na ureditev prehrane, treninga in pripravo na naslednjo sezono. Nekako tako kot so športniki fokusirani na svoje treninge in tekme. V tem času je opazna neverjetna transformacija telesa in njegovega delovanja. Preoblikovanje, korekcije telesnih asimetrij kot posledice dela, kondicijsko stanje, fizično stanje v celoti.

 

Diagonalni izteg s trenerjem

 

Dobro je, da smo sposobni zaznati pri sebi, kaj telo potrebuje. Dober trening, dobro hrano, bistrejšo glavo, kakovostno hrano, zdravo telo? Zagotovo mozaik vsega pripomore, da lahko deluješ dobro tudi na “visokih obratih” in ko se srečuješ z življenjskimi izzivi. Le-ti ti so pogosto povezujejo s problemi in strahovi, kar pa nas samo ovira pri tem, da bi hitreje napredovali.

 

Sumo Deadlift

 

Prijavite se na e-novice

Kontaktirajte nas

  Rezerviraj termin

  JH LiFE BOOK zagotavlja interdisciplinarni pristop pri doseganju vaših osebnih ciljev. Rezervirajte termin in dogovorili se bomo za osebno srečanje.

  REZERVIRAJ ZDAJ